Ako zregenerovať poškodené vlasy

Ak sú už vaše vlasy poškodené z akejkoľvek príčiny, samy sa neopravia. Existujú ale 3 spôsoby regenerácie pre poškodené vlasy, ktorými môžeme vlasy viacmenej zachrániť.

(Tento článok nebol zamýšľaný ako kompletný zoznam všetkých známych riešení, ale skôr ako rýchla prvá pomoc 😉

1.) najrýchlejší spôsob – ZVONKA priamo na VLASY

Používaním vhodnej vlasovej kozmetiky sa na vlase vytvorí tenký film, ktorý vyhladí a zrovná vlasový povrch a vráti vlasom lesk.
Riešenie pre poškodené vlasy zabezpečujú kondicionéry, masky a lesky na vlasy. Riešenie je dočasné, a preto ho treba opakovať 😉
Tu sa ponúka napr. aplikácia želatínovej masky (kliknite SEM) alebo vlasového balzamu The GARDEN White Hair Cream, ktorý bol práve na túto aplikáciu navrhnutý (kliknite SEM)

2.) dlhodobejší proces – ZVONKA na vlasovú pokožku,

čo môže trvať až niekoľko týždňov podľa úrovne, v akej sa poškodené vlasy nachádzajú. Tu pomáhajú vlasové toniká s rastlinnými extraktami, vlasové kúry a masky.

masaz vlasovej pokozkyDôležité sú pravidelné masáže pokožky hlavy po aplikácií vlasového tonika Rapuncell (ideálne až 2x denne), ktoré boli k tomu účelu navrhnuté. Vlasové tonikum by malo mať profesionálny aplikátor, aby ho bolo možné aplikovať na mokrú pokožku po umytí, ale aj na suchú tak, aby tonikum nezmáčalo vlasy. Aby sme napr. v zime po aplikácii neodchádzali s mokrými vlasmi von… (kliknite SEM)

3.) dlhá ale trvácna cesta – ZVNÚTRA správnou výživou.

Vždy po vlasovom teste posielam aj doporučenia stravy, návrhy na zmenu jedálnička resp. v úvodných balíkoch doporučenia na doplnky výživy pre vlásky. Treba im dodať najmä vitamíny, minerály, aminokyseliny. Táto cesta pre poškodené vlasy je niekoľkomesačná až ročná, ale výsledkom sú pevné, pružné a zdravé vlasy… (vlasový test: (kliknite SEM))

Nech sa rozhodnete pre ktorúkoľvek cestu,
rada vás ňou budem sprevádzať…

Pretože každá žena si zaslúži zdravé a krásne vlasy.
(Eva N.)

Eva N.
Eva N. sa od roku 2010 intenzívne zaoberá problematikou ženských vlasov. Študovala staré recepty našich babičiek ako i východné medicínske prístupy k vlasovej problematike. Presadzuje kombináciu pôvodných receptov s prírodnými modernými prípravkami. (v súčasnosti pod značkou Eva N. už pracuje tím viacerých poradcov)
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobné údaje budú použité len pre účely spracovania tohto komentára. Zásady spracúvania osobných údajov.