Píšete nám...

alebo vaše vlasové príbehy,
premeny vlasov a recenzie kozmetiky
The GARDEN

Laura Lenková, Žilina

"Dobrý deň, veľmi ma potešil váš email.

Dlho som sa rozhodovala, či si kúpiť vaše produkty. Kamarátka mi o nich vravela už dávnejšie, ale nechcela som veriť, že by to mohlo fungovať. Viete, je veľa produktov, ktoré sľubujú neviem aké zázraky a žiadne výsledky. A tak isto, nie každej žene/dievčaťu pomáha to isté. Viac krát som sa tak sklamala. Po tom, ako mi prišiel od vás vlasový test som sa rozhodla, že to skúsim.

No a vaše produkty.. jedným slovom WAU!!!

Dnes sú to presne 3 týždne, odkedy som začala používať tonikum a šampón Silver. Už po dvoch týždňoch som videla rozdiel. Vlasy sú dlhšie, hustejšie a všade na hlave mám malé, nové vlásky, stojace ako anténky. 😀 Všimla si to aj moja mamina, kamarátka a dokonca aj frajer. Na začiatku som mávala, hneď na druhý deň po umytí, mastné vlasy, ale teraz už nie. Veľmi ste mi pomohli. Nikdy som nemala husté vlasy, ani nikdy mať nebudem, to vôbec nečakám, ale som moc šťastná, že mi to takto pomáha a rastú mi nové vlasy. Tak isto sa snažím papať aj potraviny, ktoré ste mi odporučili. Mám aj fotky na začiatku používania, po 2 týždňoch a chcem aj po mesiaci, ktoré vám potom určite pošlem. 

Som vám vďačná. Už inú kozmetiku ani nechcem.

To čo robíte, robíte úžasne. Budem vás odporúčať určite ďalej. Mamina si od vás kúpila Chlorellu-tabletky. Taktiež uvidíme výsledky.

Ani neviete, aká som šťastná a lepšie rozhodnutie a zainvestovanie peniažkov som ani nemohla spraviť.

A vyskúšam aj iné produkty, ktoré ste mi odporučili. Aj to, že ste mi po mesiaci poslali ďaľší mail o niečom svedčí. Že sa zaujímate a chcete značku a produkty zlepšovať. ĎAKUJEM VÁM!
Prepáčte, že je ten mail taký dlhý, ale chcela som vám napísať všetko 😀 Prajem vám krásny deň a víkend. 😀 "

recenzia recenze referencia the garden na vlasy
kliknutím sa foto zväčší

Čo jej pomohlo?

Laura používala na základe odporúčaní trichológov (=vlasových špecialistov) kombináciu kozmetiky The GARDEN a doplnkov výživy podľa jej stavu vlasov a vlasovej pokožky.

 

Čo pomohlo jej, nemusí byť úplne to správne aj pre vás.

 

Začnite preto svoju cestu ku krásnym zdravým vlasom rýchlym dotazníkom,
ktorý nazývame VLASOVÝ TEST. Nezaberie vám to viac ako 2 minúty 😉