Sabíne narástli vlasy, prestali padať
a ešte aj schudla 3 kg 😉

Dobrý večer Evi,
ano, pravda, už je to mesiac a ja stále poctivo používam Vami doporučené šampóny (1-2 x týždenne) a tonikum (každý deň ráno).

Vlasy boli spočiatku ako vymenené, krásne sa upravovali a teda skutočne vydržali a dodnes vydržia dlhšie do ďalšieho umytia.

Vlasy som si predtým musela umývať 2 - 3x týždenne.
Asi po 2-3 týždňoch som zaznamenala, že sa mi viac mastila pokožka hlavy a teda aj vlasy, ale už je to preč..

Tonikum Rapuncell vmasírovávam pravidelne každé ráno a nechám vyschnúť. Potom sú vlasy tak príjemne natužené a idú i viac do objemu. Fľaštička v mojom prípade vydržala na 1 mesiac. Už mám ďalšie 3 kusy doma, aby som mohla v kľude pokračovať. 🙂

Čo sa týka zmeny padania... tak padanie sa už obmezilo, po umytí vlasov (kedy to bolo vidieť najviac) je vypadaných vlasov podstatne menej, čo ma teší a motivuje k trpezlivosti pokračovať podľa odporúčaní ďalej.

Čo sa týka rastu vlasov... - tak to som s radosťou zaznamenala teraz po mesiaci, keď cítím na omak, že mi začínajú podrastať nové vlásky. A aj tie existujúce sa viac posunuli od hlavy (podľa odrastov farbenia).

Najväčšiu zmenu som urobila v jedálničku, keď som teda na odporúčanie zo svojej stravy úplne vylúčila sladké (u mňa predovšetkým koláče, buchty, bábovku...vždy k rannej a odpoľudňajšej káve), laskominy som v podstate nejedla, ďalej biele pečivo, kávu!!!, tmavé mäso a zaradila som viac zeleniny (tepelne upravenej, kvôli môjmu tráveniu) a ovocie, bylinkové čaje, začala som užívať chlorellu, vitamín C 1000mg a kolagén. Snažím sa jesť pravidelne, vrátane malých svačiniek medzi jedlami. Príjem tekutín som zvýšila z cca 1 litru na 2 - 2,5 litra denne.

Vďaka tomu všetkému som išla dolej tiež s váhou (za měsíc o 3kg, zo 65 na 62kg), čo je tiež príjemné, čo si budeme hovoriť 🙂

Abych se přiznala, hodně mě to pohltilo. Vlasy pro mně znamenají fakt hodně a toto, co se mi teď přihodilo (chápu, že se to nakumulovalo za delší dobu) a vlasy mi prořídly o dobrou polovinu celkového objemu, mně nakopává k tomu, s tím něco vážně dělat.  A můžu říct, že se daří, i když pozvolna, ale já tu změnu již vidím a to mně popohání k tomu, nepřestávat. 

Sabína Švedíková fotoDěkuji moc za pomoc, podporu a rady, za Vaši fajnovou vlasovou kosmetiku a za "nakopnutí" se nad sebou zamyslet a změnit všechny špatné návyky.

Sabina

Páčilo by sa ti vyriešiť tvoj vlasový problém podobne?

Chceš naďalej strácať čas metódou POKUS/OMYL 
a skúšať koľko tvoje vlasy a pokožka vydržia?


Alebo chceš spoznať príčinu svojho vlasového problému a nasadiť hneď správny postup?

JE TO NA TEBE
či vykročíš ku krásnym zdravým vlasom
alebo zostaneš tam kde si.

Potrebujete poradiť?

Bc. Adrián Mokriš
trichológ - vlasový špecialista
tel. 0903 904 980
adrian@expertnavlasy.sk