Miška nám napísala dlhší mail...

Michaela - trichologicka vysetrenie pomohlo

Krásne ránko prajem.
 
Chcela by som Vám priblížiť a zároveň dať nejaký feedback na používanie kozmetiky Eva.N.essence.

Začnem ale trošku dávnejšie aby možno ostatní chápali. (upozorňujem vopred, že zbožňujem slohy - asi sa tomu ani dnes nevyhnem :/ )

Nikdy som netrpela riedkymi vlasmi či krátkou dĺžkou, sen asi každej ženy, no ja som si ten svoj zničila. Ako každá som chcela byť in a nasledovala som trendy. Aj napriek tomu, že som si farbiť vlasy nikdy nemusela- začala som. Nie vždy som asi siahla po kvalitnej kaderníčke - alebo kaderníčke čo používa kvalitné produkty?? A tak postupne sa moje vlasy zlámali odpadli z polovice svojej dĺžky (v tom čase po pás) a v neposlednom rade tvorbou akýchsi čudných vysušených červených častí na pokožky hlavy... Samozrejme melírovali sme ďalej - až mi zmelírovala vlasy tak, že zo mňa bola peroxid blong girl. Vyzerala som strašne... Vlasy "ála chemlón", ktoré boli suché, lámali sa, padali a rozčesať ani za otca. Moje rána boli každodenný boj kto z koho - občas som to aj vzdala. Týždenne som do vlasov dala fľašku oleja ale i tak vyzerali horšie než ciroková metla.

Poďme ale vyššie od končekov - k pokožke. Tie čudné červené vysušené miesta sa zväčšovali, olupovali, atď. Myslela som si, že mám lupiny.. vyzeralo to tak... A keďže v TV neustále sledujem rôzne reklamy na vychýrené produkty proti lupinám - siahla som v obchode na taký šampónik aj ja..
ááá bola to chyba. Nepomohlo...

A hľa, nové produkty milva, ktoré tooooľko žien ospevovalo ako super rýchlo im narástli vlasy. No a toto práve treba aj mne. Nakúpila som chinín šampón aj vodičky... A aj forte veď nech je to rýchlejšie keď je to silnejšie. No žiaľ... stav mojich vlasov sa nezlepšilstav pokožky rapíííídne zhoršoval. Po pár mesiacoch som bola nútená dať vlasy do drdola a prestať nosiť tmavé oblečenie - lebo tie náánosy ,,lupín" čo padali na moje plecia vyzerali hrozne... Hanbila som sa a tak som pol roka nosila vlasy v cope alebo drdole. Samozrejme som viac produkty nepoužívala.

No uvedomila som si, že takto to zostať nemôže a musím s tým niečo urobiť. Pýtala som sa kde koho, čo mám robiť a zúfalo hľadala pomoc na internete. Tá najzákladnejšia vec, ktorá mala byť samozrejmosťou mi stále nedochádzala. Návšteva kožného lekára!!! Ach áno, nie sú to lupiny ale seboroická dermatitída..začala som teda používať šampóny z lekárne /v sume 10-18€ za malú 200 ml fľašku - o áno - minula som neskutočne rýchlo. Niektoré pomáhali a iné nie... Musela som otestovať veľa druhov.

Jedného dňa som sa zverila do vašich rúk - vypočuli ste - poradili - skúšali sme. Priznám sa, že už som bola skeptická po tom všetkom čo som už mala za sebou. Začali sme propolisom - no po čase sme prešli na Eva.N.essence Ženšen-Goji... Do tej vône som sa zamilovala a čo bolo naj - šupinky a odlúpená pokožka s každým umytím zmizla..po mesiaci už moja hlava vyzerala lepšie. Na fľašku toho penového ženšen-goji by ste mali dať varovanie: Pozor - po použití silné nutkanie dať si ho znova na vlasy a rozmaznávať ich. Je božský - jemnučká voňavá pena.

Žiaľ dôsledky dlhodobej choroby pokožky bolo vidno aj keď to už zmizlo. Viď ČB foto hore▲. Tam kde sa šupinky a odlupujúca pokožka najviac vyskytovala mi ubudlo z vlasov a vytvoril sa tzv. kút :/ Čo ma podnietilo k ďalšiemu pokusu 😀  Cez leto som sa preto zapojila do vašej súťaže a následne skúsila Chinínovú masku a tonikum Eva.N.essence - opäť som si to dala a žiaľ môj problém šupinky sa vrátili...  Z čoho ale vyplýva, že nie vaša kozmetika ale všeobecne chinín ja s mojím problém proste používať nemôžem.

Keďže som sa opäť chcela zbaviť toho rýchlo dala som na Vaše odporúčania - dala si u Vás urobiť

Trichologické vyšetrenie 

(neverila by som, že mám vlasy a pokožku takú ,,špinavú"). Dala som na Vaše odporúčania - zmenila trochu stravu, nedávala si príliš horúcu vodu pri umývaní vlasov, nikdy nešla spať s mokrou hlavou!, koniec žehleniu, začala som šampónik nechávať pôsobiť dlhšie na pokožke - cca 5 min. - nikdy už nie menej a použila som mne nie príliš voňavý šampón Eva.N.essence Levanduľa - Angelika (môj subjektívny názor! ale iba preto, že nemám rada levanduľu 😀 môjmu priateľovi vonia a vždy keď ho mám v kúpeľni použije ho tiež - podľa jeho slov má jemnejšie a mäkkšie vlásky, ktoré potom krásne voňajú)

Po prvom umytí zmizlo 80% šupín z hlavy...

Po 5-tich umytiach vlasy krásne a pokožka čistá. A ako bonus vlasy vôbec nesmrdia ako som si myslela, že budú. Šampónik nechávam na pokožke a vlasoch. Jeden mesiac som tento šampón používala na celé vlasy. Teraz už 2 mesiace používam na pokožku Eva.N.essence Levanduľa Angelika a na zvyšnú časť vlasov dávam Eva.N.essence Žihľava Lopúch. Nepoužívam žiadne oleje ani lesky do vlasov.

V neposlednom rade sa teda chcem poďakovať - celé to so mnou absolvujete a pomáhate mi riešiť problém. Mojou prioritou nebolo aby vlasy rástli rýchlejšie ale aby zmizli problémy na pokožke. 

Vďaka tejto kozmetike som sa zbavila mojich problémov s vlasovou pokožkou a naviac mi aj riadne podrástli vlasy - čo je celkom fajn vedľajší efekt 😉

Kľudne to môžete zverejniť (v prípadne potreby dodám aj iné fotky)

Snáď ste nezaspali :)) 
pekný deň M.

Nedôverou to väčšinou začína,
stretávame sa tým často - podobne ako píšu Miške:

Miška, január 2018

Páčilo by sa ti svoj vlasový problém zveriť do rúk
skúsených trichológov a potom zažívať pozitívne zmeny?
Zatiaľ čo zvažuješ výhody profesionálneho
prístupu k svojim vlasom,
pozri si naše referencie:

Chceš naďalej strácať čas metódou POKUS/OMYL 
a skúšať koľko tvoje vlasy a pokožka vydržia?


Alebo chceš spoznať príčinu svojho vlasového problému a nasadiť hneď správny postup?

JE TO NA TEBE
či vykročíš ku krásnym zdravým vlasom
alebo zostaneš tam kde si.

Tu a teraz si môžeš zvoliť nasledovné:

Trichologické vyšetrenie

v prípade tažších problémov s nadmerným mastením či padaním vlasov je vhodné ako prvý krok poslať našim trichológom vzorky vlasov na vyšetrenie vlasov, končekov a korienkov
Viac info →

Balíček na podporu RASTU a proti nadmernému PADANIU

Ak máš normálnu alebo mastiacu sa vlasovú pokožku a potrebuješ zastaviť nadmerné PADANIE vlasov a podporiť RAST vlasov
Pozrieť balíček →

Potrebujete poradiť?

Bc. Adrián Mokriš
trichológ - vlasový špecialista
tel. 0903 904 980
adrian@expertnavlasy.sk