"Ahojte žienky,
veľmi rada by som sa s vami podelila o moje skúsenosti s kozmetikou The Garden.

Nikdy som nepatrila k ženám, ktoré sa mohli pýšiť svojou hustou a zdravou hrivou. Moje vlasy boli vždy spľasknuté, riedke a naviac sa príšerne mastili.

Keď som mala 15 rokov vlasy som si prvýkrát zafarbila. Najskôr sa mi to zdalo ako najlepšie možné riešenie, moje vlasy sa konečne začali lesknúť a prestali sa mastiť.

Častým farbením, odfarbovaním, fénovaním a používaním nesprávnych šampónov moje vlasy však výrazne ubúdali...

Lara Vans-15r

"Hľadala som riešenie môjho problému a narazila som na vlasovú kozmetiku Mil*a. Na internete som našla množstvo pozitívnych recenzií a tak som neváhala ju vyskúšať. Bohužiaľ moja skúsenosť s touto kozmetikou nebola vôbec príjemná.  Vlasy som mala extrémne presušené, bez lesku a môj problém sa ani zďaleka nevyriešil. Práve naopak, vlasy boli čím ďalej tým viac v dezolátnom stave.

the garden white hair milk vlasove mlieko recenzia recenze

Na instagrame som objavila stránku @expert_na_vlasy
Zo začiatku som bola veľmi skeptická. Po niekoľkotýždňovom sledovaní som sa predsa len odhodlala a objednala si na skúšku šampón a tonikum zo sady White." 

Nemala som žiadne veľké očakávania, zasa ďalší ”tuctový šampón”, hovorila som si. 

the garden white hair milk vlasove mlieko recenzia recenze

"Spomínam si ako som si ním prvýkrát umývala vlasy, bolo to neuveriteľné, šampón bez parabénov, silikónov, umelých farbív a taká neskutočná pena ktorá perfektne vyčistila pokožku mojej hlavy to

bol neopísateľný pocit aký som nikdy pri žiadnom šampóne nezažila!

Už po prvom týždni používania šampónu a tonika ma značka The Garden presvedčila že skutočne funguje!! Moje vlasy, boli hebkejšie na dotyk, lesklejšie, celkovo pôsobili omnoho zdravšie, všimla som si tiež rast nových vláskov."

the garden silver formula shampoo sampon recenzia recenze

"Keďže sa považujem za poriadneho výmyselníka, tonikum Rapuncell som začala používať nielen na vlasy ale aj na obočie, chcela som sa presvedčiť či tonikum skutočne funguje, pretože ako sa hovorí dôveruj ale preveruj

Už po dvoch týždňoch som neverila vlastným očiam, chĺpky mi začali rásť aj na miestach kde nikdy predtým nerástli alebo boli len veľmi jemné preto som si obočie musela dokresľovať.

Nebola som jediná kto si tieto zmeny všimol 🙂 
Pravidelne sa ma ženy pýtajú, čo na obočie používam, že ho mám tak krásne.
Dokonca či ho mám vytetované haha :)"

the garden rapuncell white solution tonikum recenzia recenze

"Kozmetika The Garden ma presvedčila, že existujú prírodné produkty ktoré skutočne fungujú a nemusia vás stáť majland!

Vyriešila môj vlasový problém, zlepšila kvalitu mojich vlasov, naštartovala ich rast a priblížila ma k môjmu snu o krásnych, dlhých a najmä zdravých vlasoch..."

Kompletný mail od Laury

recenzia TG - Lara Vansová the garden tonikum rapuncell
recenzia the garden haircell therapy

Chceš podobné výsledky aj ty?

Neobjavuj Ameriku, zopakuj čo pomohlo stovkám žien pred tebou

recenzia the garden 2020 Silvia Sobczyk s foto

Silvia Sobczyk

Používam The Garden Golden sadu plus Chlorellu na 21dní... Vlasy som si počas používania tohto balíka nefarbila ani nestrihala. Hneď po prvom použití som pocitíla rozdiel. Vlasy mi zhustli, menej mastnejú, lupiny žiadne a tiež som si všimla, že mi už menej vypadávajú až na to, že som to začala zanedbávať kvôli dobrému výsledku už hneď na začiatku, ktorý ma uspokojil s mojimi predstavami, tak som spokojná a určite odporúčam... 👍🥰😊

zväčšiť foto a recenziu
recenzia the garden 2019 Nika Klimková

Nika Klimková

Používam produkty The Garden ešte len mesiac ale už teraz viem, že inú vlasovú kozmetiku nechcem. Ako prvé ma samozrejme zaujalo krásne balenie a po otvorení nádherná vôňa. Vlasy mi poriadne podrástli, napriek tomu, že som občas na aplikáciu tonika zabudla 😅
Konečne nie sú rozlietané ale hladké, hydratované a zdravé. Tým, že si vlasy farbím si ani nepamätám, kedy som mala takéto pekné vlasy. Začali rásť a prestali tak veľmi padať. Dokonca aj moje okolie si všimlo zmenu😍.
Som neskutočne spokojná a už objednávam ďalšie prípravky do zásoby 😍😍.

zväčšiť foto a recenziu
recenzia the garden 2019 Kristína Valkovičová

Kristína Valkovičová

...Objednala som si okrem rady Silver aj výživové doplnky ako Duolife Keratin a Chlorellu, ktorú užívam podľa inštrukcií 🍀
Tak a teraz konkrétne k produktom. Najprv som si zakúpila iba šampón a tonikum. Po šampóne som mala vlasy tak čisté, že mi až vŕzgali medzi prstami...a o sviežej pokožke hlavy ani nevravím 😍 plus ešte tá vôňa byliniek 👌 Tonikum používam taktiež za každým umytím... Nie každý deň, keďže mám pocit že mi z toho viac mastnejú vlasy.
Po šampóne sa mi tiež trošku ťažšie rozčesávali vlasy, tak som si doobjednala aj White Hair Mask a White Hair Cream. Tá maska je úžasná 🤩 vlasy sa mi snáď rozčesávajú samé. Hair Cream používam pred fénovaním. Mám dosť suché končeky vlasov. Mala som stavy pred rokom aj pol a dala som si odfarbiť vlasy - osudová chyba 🤦‍♀️🤦‍♀️ vlasy som mala spálené. Dodnes si ich dávam dohromady. Musela som si ich dať ostrihať.
Po zakúpení teda všetkých týchto produktov si myslím, že moje vlasy budú rozmaznavané, ale zaslúžia si to - sú mojou súčasťou.
Už po troch týždňoch cítim rozdiely. Vlasy spevneli a začali mi vyrastať nové vlásky 🤩 padajú mi omnoho menej. Verím tomu že po pár mesiacoch ich budem mať oveľa silnejšie a dlhšie - A to VĎAKA VÁM 🍀🙏
Budem Vašou živou reklamou. Odporúčam všetkými desiatimi 🙌

zväčšiť foto a recenziu
recenzia the garden 2019 Zuzana Fialková s foto

Zuzana Fialková

Dobrý deň, chcem vám poďakovať za uterák aj kefu sú super 😍😊 Kozmetiku odporúčam všetkým mojim kamarátkam 😊 Vlasy mám oveľa krajšie a hlavne podrástli, čo som veľmi rada ❤️ Ste úžasní, ďakujem Vám... Používam ju už skoro rok a som nadmieru spokojná 😊🥰❤️

zväčšiť foto a recenziu

Predstav si,
že napodobníš postup Laury či iných dievčat
a vďaka tomu tvoje vlasy konečne prestanú padať, začnú rýchlejšie rásť, budú zdravšie a lesklejšie.

Aký je to pocit?

Je to na tebe,
či urobíš ďalší krok alebo zostaneš kde si.

Túto sadu používa Laura na suché vlasy po dĺžke a normálny typ vlasovej pokožky?

Laura vie, že keby mala suché vlasy po dĺžke a mastný typ vlasovej pokožky, tak potrebuje sadu SILVER

Akú sadu by používala Laura, keby mala suché vlasy po dĺžke a suchý typ vlasovej pokožky?

Píšete nám na Instagrame ♥♥♥

som vas som slovensky

Kozmetika je prírodná, vyrábaná na Slovensku, bez parabénov, silikónov, sulfátov, atď.
Testovaná iba na ženách 😉

Potrebujete poradiť?

Bc. Adrián Mokriš
trichológ - vlasový špecialista
tel. 0903 904 980
adrian@expertnavlasy.sk