Mail od Janky:

Dobrý deň, 

chcem sa s vami podeliť o moju skúsenosť s vašimi produktami po takmer trištvrte roku používania 😊

Veľa dievčat má po rokoch používania komerčných šampónov so silikónmi a ktovie čím všetkým ešte, problém pri prechode na prírodnú kozmetiku. Ja som nebola výnimkou.

Začnem úplne od začiatku.
Už sú to viac ako 2 roky čo používam iba prírodnú kozmetiku. Začala som šampónmi na vlasy, rôznych prírodných značiek. Nakoľko som si stále farbila vlasy komerčnými farbami, veľký rozdiel v tom nebol.

Janka Sabová recenzia prírodná vlasová kozmetika The Garden

S čím Janka bojovala ?

Zlom nastal, keď som si začala farbiť vlasy hennou. To bola katastrofa! Vlasy som (hneď po umytí) mala pri korienkoch úplne mastné a zvyšok vlasov boli suché ako slama, tvrdé ako drôty a veľmi mi padali. Vedela som, že to nebude jednoduché, tak som vytrvala a tento stav trval asi 2 mesiace, kým si vlasy zvykli a prestali bojovať 😃

Problém bol v tom, že stále neboli v kvalite, akú som si predstavovala. Používala som prírodný šampón, farbila som sa hennou, ale moje vlasy neboli na dotyk hebké a ťažko sa rozčesávali.

Čo si objednala?

Dlho som sledovala vaše výrobky, až napokon som si objednala celú sadu pre vlasy mastné pri korienkoch a suché v dĺžkach. 

A vtedy nastal zlom k lepšiemu. Sada je dokonalá! Čo ma ale najviac dostalo, bol váš BALZÁM na vlasy! ❤
On bol presne to, čo som potrebovala. Zrazu som mala vlasy úplne hebké, a čo ma veľmi prekvapilo, že zostali dokonale ĽAHKÉ 😍 Prečo mi nikto nikdy nepovedal že moje vlasy môžu byť hebké a ľahké zároveň?! 😃

Nespomínam si či som niekedy predtým mala taký skvelý pocit zo svojich vlasov, ale nezabudnem na to, keď som na ne prvý krát použila vaše výrobky.

Čo Janka odkazuje ostatným dievčatám?

Týmto chcem odkázať dievčatám, ktoré váhajú, že určite tieto vaše zázraky na vlásky odporúčam všetkými desiatimi. A tak isto chcem odkázať aj to, aby ste to nevzdávali s prírodnou kozmetikou, že cesta za vytúženou zmenou môže naozaj trvať aj 3 mesiace.

V prílohe posielam aktuálnu fotku mojich vlasov z minulého týždňa. Veľmi ľutujem, že som si neurobila fotku \"pred\" a \"po\".

Ďakujem krásne za vašu prácu, len tak ďalej 😊
Jana

Janka Sabová recenzia kozmetika the garden vlasy

Ak si chceš prečítať komplet celý mail od Janky, klikni na nasledujúci obrázok...

recenzia EnE - Janka Sabová komplet email

Chceš podobné výsledky aj ty?

Nemusíš objavovať Ameriku,
zopakuj to, čo pomohlo iným...
(kliknutím sa recenzie a maily zväčšia)

Monika S.

Aj ja Ďakujem, že ste!!!!! Konečne sa skončilo moje trápenie s vlasmi. Prestávajú vypadávať a rastú nové. A to som prednedávnom začala používať Vaše výrobky na odporúčania pána trichológa. Ďakujem.

Zväčšiť email
Referencia 3cho - Monika Sel recenzia the garden

Júlia Adamčíková

Ďakujem krásne, idem čítať 🙂 Máte úžasný blog a nesmierne rada čítam nové a nové články 🙂 A o pôsobení vašej kozmetiky na moje vlásky už ani nehovorím 🙂  Neverila som, že na moje vlasy ešte vôbec existuje nejaký liek. Váš šampón a balzam a taktiež aj vlasove tonikum robí s mojími vlasmi zázraky, a to ich nepoužívam ani mesiac 🙂 Fotila som sa pred používaním týchto neuveriteľných výrobkov a určite sa odfotím aj po pár mesiacoch používania výrobkov a podelím sa s ostatnými ženami, ktoré tiež chcú mať krásne a zdravé vlasy 🙂 Už teraz sa neviem dočkať na konečný výsledok a následne udržiavanie už zdravých vlaskov 🙂 Určite Vám ešte budem písať 🙂 teraz sa už idem vrhnúť na ten ebook ❤❤ Majte sa 🙂

Zväčšiť email
recenzia EnE -Júlia Adamčíková the garden rapuncell

Domča Lio Kertészová

Predtým, ako som používala túto značku, mi vlasy za mesiac skoro nerástli... ale vďaka radám, čo sú aj na Instagrame, a hlavne vďaka výrobkom ako je šampón, maska a tonikum mi rastú za mesiac 2 centimetre. Všetci mi vravia, aké už mám dlhé vlasy a lesklé... neverila som, ale už odporúčam. Aj kamarátka si už objednala a povedala som jej, že nech sa teší na výsledok 😉 

Zväčšiť email
FB-recenzia-Domča Lio the garden rapuncell

Predstav si,
že zopakuješ postup Janky či iných dievčat
a vďaka tomu budú tvoje vlasy hebké, ľahké a zdravé. 

Aký je to pocit?

Janka Sabová recenzia kozmetika the garden vlasy
som vas som slovensky

Je už len na tebe,
či urobíš ďalší krok alebo zostaneš tam, kde si.

Naviac, teraz ušetríš na celej sade 8,50€

Akú sadu by ti odporučila Janka, keby mala suché vlasy po dĺžke a mastný typ vlasovej pokožky?

Akú sadu by ti odporučila Janka, keby mala suché vlasy po dĺžke a suchý typ vlasovej pokožky?

Akú sadu by ti odporučila Janka, keby mala suché vlasy po dĺžke a normálny typ vlasovej pokožky?

Potrebujete poradiť?

Bc. Adrián Mokriš
trichológ - vlasový špecialista
tel. 0903 904 980
adrian@expertnavlasy.sk