Bianca Andrea Patrnčiaková
nám napísala:

\"O kozmetike od expert na vlasy som sa dozvedela prostredníctvom facebooku, keď som našla príbeh jedného dievčaťa, ktoré bolo s kozmetikou spokojné. Keďže v tom čase som mala takisto problémy s vlasmi, rozhodla som sa prečítať si o tom viac a naozaj som zostala milo prekvapená.\"

\"Ako každá žena mám rada zmeny, preto som moje vlasy dosť často farbila, doslova z extrému do extrému. Vyskúšala som asi všetky farby od blond cez hnedú a dokonca aj červenú. Samozrejme to zanechalo na mojich vlasoch výrazné stopy.\"

\"Vypadávali, lámali sa mi končeky a dokonca aj prestali rásť. Ešte predtým, ako som natrafila na túto skvelú vlasovú kozmetiku som vyskúšala naozaj všetko. Domáce zábaly, rôzne masky, chinín a drahé prípravky priamo od kaderníka no aj keď bola nejaká zmena k lepšiemu, tak úplne minimálna.\"

klliknite pre zväčšenie

\"Nakoniec som si znova otvorila stránku a rozhodla som sa, že si objednám sadu so šampónom, kondicionérom a vlasovým tonikom.\"

klliknite pre zväčšenie

\"Bála som sa, že to budú zase len zbytočne vyhodené peniaze, ale moje obavy boli v tomto prípade zbytočné. Tieto produkty používam od septembra a narástli mi o pekných pár centimetrov hneď v prvý mesiac.\" (Bianka používala ešte predošlú verziu sady The Garden)

The GARDEN - balicek Silver maska,tonikum,šampón,balzam ESH

\"Medzitým som sa znova prefarbila tentokrát na čierno,no vlásky mi zhustli, dostali nádherný lesk a vypadávajú čoraz menej. Teraz si neviem predstaviť, žeby som používala niečo iné, som naozaj veľmi spokojná a môžem to s radosťou odporučiť všetkým, ktorí majú problémy s vlasmi, pretože naozaj to funguje.\"

A koľko cm mesačne chceš pridať ty? 
Čo tak zastaviť aj padanie vlasov?

Nemusíš objavovať Ameriku,
zopakuj čo pomohlo Bianke
a pred ňou ďalším...
(kliknutím sa maily zväčšia)

Predstav si ako používaš
\"Najobľúbenejší balíček
na podporu rastu
a proti padaniu vlasov\"
a vďaka tomu máš 
do 1/2 roka krajšie zdravšie
vlasy dlhšie o 12-15 cm.

Aký je to pocit?

Kúpou najobľúbenejšieho balíčka získaš:

  • vlasové tonikum Rapuncell SILVER Solution
    s prírodným chinínom, žihľavou a časticami striebra pomáha regenerovať a aktivovať vlasové korienky
  • šampón Silver Formula Shampoo
    na redukciu nadmerného mastenia vlasov pri korienkoch, pre čistú a zdravú pokožku hlavy
  • vlasový balzam White Hair Cream
    na ochranu pri žehlení vlasov alebo fénovaní a hydratáciu suchých lámavých končekov vlasov
  • vlasovú masku White Hair Mask
    s jedinečnou technológiou tekutých kryštálov, ktorá uzatvára povrch vlasu, zlepšuje štruktúru vlasu, vytvára na povrchu vlasu ochrannú vrstvu, obmedzuje krepovatenie vlasov, znižuje lámavosť vlasov a štiepenie končekov, uľahčuje rozčesávanie, zvyšuje lesk a dodá vlasom jemnú nevtieravú vôňu.
  • ZDARMA poradenstvo
    mailom ako VIP zákazníčka na 3 mesiace

JE TO NA TEBE
či vykročíš ku krásnym dlhým vlasom,
ktoré nepadajú,

alebo zostaneš tam, kde si.

Tento balíček je vhodný pri rýchlo sa mastiacich vlasoch pri korienkoch (príp. až mastných lupinách), vlasoch suchých po dĺžke (krepovité, lámavé konce vlasov), pri problémoch s chlpením vlasov na ľahšie rozčesávanie, pri vlasoch poškodených farbením a aj na ochranu vlasov pred žehlením...

Potrebujete poradiť?

Bc. Adrián Mokriš
trichológ - vlasový špecialista
tel. 0903 904 980
adrian@expertnavlasy.sk