2,5 cm mesačne alebo 7 mesiacov s Rapuncellom

Na jeseň sme roku 2016 sme začali pripravovať vlasové tonikum RAPUNCELL, ktoré sa dostalo do predaja koncom marca 2017.Adrián Mokriš trichológ

Mysleli sme si, že bude veľmi ťažké ponúkať novinku, ku ktorej neexistuje žiadna referencia, lebo ju ešte nik netestoval. Nakoniec sme sa našťastie mýlili a toniká sa rozpŕchli do sveta za mesiac a pol.
Ale to sme vopred netušili. A tak som sa v septembri 2016 rozhodol, že budem PRVÝ TESTOVAČ, že vyskúšam tonikum Rapuncell na sebe.
Prvé produkčné vzorky sme dostali koncom septembra, neboli ešte úplne dokonalé. Prestal som sa vtedy strihať a začať používať tonikum.
Našiel som v mobile fotku zo 7.8., kedy sme o toniku Rapuncell ešte ani netušili. Je z dovolenky a po návrate domov som sa dal naposledy ostrihať. Toto už boli na mňa totiž dlhé vlasy. Posledných cca 10 rokov som nosil iba úplne krátke vlasy…

Koncom septembra 2016 sme dokončili prvé vzorky tonika Rapuncell. Začal som ihneď aplikovať na sebe, 2x denne, vždy ráno a večer. Poctivo.

Po prvom mesiaci boli moje vlasy dlhšie o 2,7 cm.

Tu je foto z 21.10. (MHD-čkou som nešiel asi 15 rokov, tak som si túto výnimočnú situáciu cvakol)

Ďalšie ☺zverejniteľné foto mám až z februára, kedy som mal na hlave 12 až 15 cm vlasy. Priemerne rástli stále rýchlosťou okolo 2,5 cm za mesiac.

Moji známi ma prestali spoznávať na ulici,  z čoho som bol trochu rozčarovaný. Nakoniec som si uvedomil, že to má aj svoje výhody a ušetrím kopu času, keď ma nikto nezastavuje 🙂

Vlasy rástli svojim tempom i naďalej, aj keď som tonikum už nepoužíval tak pravidelne a nemal som ho ani na týždňovej lyžovačke v Taliansku (kde som si mimochodom zlomil nohu – budem o tom ešte písať).

V priemere mi merania vlasov vyšli aj tak na 2,5 cm za mesiac.

Nad komentármi na facebooku, že je dokázané (!) a nemožné (!), aby vlasy rástli viac ako 1 cm mesačne sa preto už len pousmejem a ani nereagujem 🙂

Poslednú vlasatú foto mám z pondelka 22. mája 2017 dopoludnia.
Potom som testovanie ukončil a na naliehanie manželky som sa dal ostrihať.
Už fakt stačilo, posúďte sami… 😉
   

Pýtate sa, čo som presne robil pre rast vlasov?

  1. každé ráno a večer som si dával do vlasov tonikum Rapuncell
  2. tonikum som si dával na temeno hlavy, po bokoch aj vzadu
  3. masíroval pritom pokožku hlavy cca 15-20 sekúnd na jednom mieste
  4. stravu mám „vegánsku“ + občas mäso, zväčša ryby
  5. do stravy som doplnil CHLORELLU, jedno vrecko každých cca 20 dní
  6. v posledných mesiacoch marec-apríl-máj som pil 100% prírodný morský tekutý kolagén, ktorý podporuje okrem kĺbov, napnutej pokožky, pevných nechtov aj rast, hustotu a kvalitu vlasov, čo sa na nich aj odrazilo. A pritom som kolagén pil vlastne len kvôli zlomenej nohe 😉

Po 3 mesiacoch pitia kolagénu som zistil, že mi nielen spevneli vlasy, rýchlejšie rástli nechty (čo je pre mňa otravné, lebo si ich nerád strihám), ale rozjasnila sa mi aj pleť a zjemnili vrásky na čele a okolo očí. A celkovo som oveľa pružnejší a ohybnejší.


Čo sa týka spomenutých produktov, tak:

Ak vám teda bude niekto tvrdiť, že vlasy rastú max. 1 cm mesačne, tak mu nazdieľajte tento článok. 😉

Adrián M.
Adrián je tak trochu cvok, pokiaľ ide o vlasy. Vycestoval do Číny za ženami s najdlhšími vlasmi na svete, aby od nich získal tajné recepty dlhých vlasov. Tie sa stali základom vlasovej kozmetiky pod značkou The GARDEN. Potom študoval 2 roky u majstra na staré čínske bylinné zmesy a formule, aby spoločne navrhli doplnky výživy proti padaniu a na rýchly rast vlasov.” Je spoluzakladateľom projektu "expert_na_vlasy", kde momentálne pôsobí ako trichológ - špecialista na vlasy a vlasovú pokožku, ktorý diagnostikuje príčiny vypadávania vlasov, poškodenia či rednutia vlasov, ochorenia pokožky hlavy a venuje sa liečbe v závislosti na príčine.
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobné údaje budú použité len pre účely spracovania tohto komentára. Zásady spracúvania osobných údajov.